Praktische informatie

De Shiatsubehandeling wordt gegeven op het geklede lichaam. Tijdens de behandeling draag je bij voorkeur gemakkelijk zittende kleding. Een behandeling duurt ongeveer een uur en wordt gegeven op een traditionele katoenen matras ‘futon’ op de grond.

De kosten van een behandeling zijn € 75.

Behandelingen vinden plaats op de eerste etage. Levert dit problemen op, laat het me vooraf weten.

Kom ervaren wat shiatsu voor jou kan doen en maak een afspraak. Direct een afspraak maken?

Bij verhindering minimaal 24 uur van te voren afzeggen, anders wordt deze in rekening gebracht.

Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 9:30 -18:00 uur. Na overleg is een behandeling in de avond ook mogelijk. Bel of mail me voor overleg. Afspraak maken?
De praktijk is gelegen aan de rand van het centrum van Hilversum.

Credo van de Zen Shiatsu Opleiding: “Ontwikkel het hart in je handen”

Vergoedingen

Shiatsubehandelingen worden over het algemeen (deels) vergoed door zorgverzekeraars bij een aanvullende ziektekostenverzekering. Informeer vooraf bij je zorgverzekeraar of kijk het na op de website van de Shiatsu Vereniging Nederland.

Privacy en beroepsverenigingen

Ik neem de bescherming van uw gegevens serieus en neem passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Een uitgebreid privacy statement kunt u hier vinden.

Shiatsupraktijk Hilversum is aangesloten bij Shiatsu Vereniging Nederland, RBCZ en Geschillencommissie GAT.   Klik op de logo’s voor meer informatie.

AGB code zorgverlener 90040747
AGB Praktijkcode 90019156
RBCZ licentienummer 509361R