COVID-19 Update

Mijn praktijk is vanaf woensdag 13 mei weer geopend!

De regels waar ik me aan houd om verspreiding van corona tegen te gaan zijn: 
(Deze voorlopige regels zijn opgesteld door een samenwerking van organisaties uit het complementaire werkveld en vertegenwoordigen 11.000 therapeuten.)

Ik mag je niet behandelen als er een vermoeden is dat je besmet bent met corona. Blijf thuis wanneer je verkoudheidsklachten of griepachtige verschijnselen en/of koorts hebt. Dit geldt ook als een van je huisgenoten dit heeft.

In beide gevallen annuleer je de afspraak, dit kan via mail, app of telefonisch. De annuleringen breng ik niet in rekening.

Als je naar mijn praktijk komt voor een behandeling, houd je dan aan de volgende regels:

– Kom alleen

– Kleed je thuis om, vlak voor de afspraak (je kunt je niet omkleden in de praktijk)

– Neem zo min mogelijk spullen mee (stop alles in één tas of in je jaszak voor je aanbelt)

– We begroeten en nemen afscheid, zonder handen geven

– Raak zo min mogelijk aan

– Was je handen voor we de shiatsuruimte in gaan

– Je hoeft geen mondkapje te dragen

– De WC liever niet gebruiken


Ondanks alle genomen voorzorgsmaatregelen,  blijft de kans bestaan (hoe klein ook) dat je besmet raakt met het coronavirus, in de praktijk of op weg hier naartoe. Met het maken van een afspraak ga je akkoord met dit risico.


Maak een afspraak, via de link. Ik neem vooraf contact met je op. Pas na contact of een bericht van mij, is de afspraak bevestigd.